tirsdag 20. juli 2010

Tusenfryd skuffet ikke!


Endelig noen feridager med familien. Den lovte solen dukker aldri opp (er det ikke slik at meterologene tar feil 45 % av tiden ??), men vi gleder oss uansett alle sammen til en flott dag på Tusenfryd. Her har vi også avtalt å møte Nils og Linda og tvillingene deres på 3 ½. Sammen raser vi rundt i parken til forskjellige karusseler, radiobiler, ballongferder, barnefly, eventyrstien og alle de andre flotte aktivitetene.

Mye more for ungene og vi voksne gleder seg over smilende barn som får mange nye inntrykk og opplevelser. Dagen avsluttes ved bassenget, for duskregn og 16 grader skremmer ingen, til det har de det for gøy. Selv om barna er litt småskjelvende etter bading stopper ikke det dem fra å ta en iskrem til på vei ut porten…

Synes vel godt at parken kunne ha tilbudt familiebilletter slik de fleste andre fornøyelsesparker gjør i dag, men dersom man ikke lar dette irritere seg for mye er det meste veldig bra. Og – oppdaget jeg på nettet – NAF har et eget Tusenfryd tilbud for sine medlemmer. Koden får du på nettsiden til Naf.



0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.