tirsdag 24. august 2010

Vil du lokalisere?


Så finnes det MASSE løsninger tilgjengelig. Selvsagt for deg som bor i USA (hadde du trodd noe annet), men også for deg her hjemme.

La meg vise deg et lite knippe!

Operatører i USA og i økende grad over hele verden har tilbudt lokaliseringsløsninger for barns mobiltelefoner lenge. Telefonica i Spania lanserte en slik løsning for et par år siden og fikk over en halv million brukere i løpet av 6 måneder!

Her er noen lokaliseringsløsninger fra noen få operatører som du kan kikke på om du vil:
Les her





























Og her
Og her

Nei - akkurat disse kan du ikke få her hjemme, men lokaliseringsløsingene under tilbys allerede av norske aktører (og har vært på markedet en stund):

Les her

Og her
Og her

Google Latitude kommer man jo ikke utenom når en diskuterer lokalisering. Lar deg lokalisere dine nærmeste, og alle andre du (eller for den saks skyld dine barn) skulle velge å inkludere i sitt lokaliseringsnettverk. Fungerer over alt - gitt at du har en kompatibel mobiltelefon selvsagt:
Litt mer her ja!

Men dersom du virkelig er på jakt etter noen innovative lokaliseringsløsninger som fungerer over alt og passer for både deg og minstemann, kan du ta en titt på disse:


Om GPS-sko her. Dette er selvsagt bare en av veldig mange levreandører med GPS sko!


Har forresten en noe shocking videopresentasjon av de GPS-skoene. Den bare MÅ du se:



Og her

Og her


Dette var et bitte lite mikroknippe av alle de lokaliseringsløsningene som er tilgjengelige. Dersom du vil ha info om andre, så sender jeg gjerne! Det er mer enn nok i velge i!




2 kommentarer:

Thomas Misund sa...

Lokaliseringstjenester blir nok ikke greiere moralsk, selv om andre tilbyr det.

Hva så om andre tilbyr det? Da jeg var liten, pleide moren min å spørre meg om jeg ville hoppet utafor et stup hvis alle vennene mine gjorde det.

Anonym sa...

Problemet vårt er at det er sønnen vår som hopper først.... Og vi vil gjerne han skal få lov å være der, men vil begrense hans mulighet til å hoppe. Hvis du skjønner...

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.