onsdag 4. august 2010

Nå kan jeg si det!


Puh.... Dette har vært et langt svangerskap! Hele 14 måneder har gått siden Christian Sæterhaug (Markedssjefen i Tele 2) ringte meg og sa at "vi to bør jobbe sammen".

Det var i juni i fjor at Christian ringte - nesten helt out of the blue. Han hadde fått høre om meg i et jobbintervju av en person som kjente til Bipper fra Venture Cup på NHH, og syntes det var  spennende. Tele2 så at flere og flere barn ble mobilbrukere, og hadde begynt å fa masse spørsmål fra foreldre som lurte på hvordan de skulle forholde seg til barn og mobil og ba om løsninger som ga bedre kontroll.

På dette tidspunktet var Bipper en liten mygg. Vi hadde ingen prototype, men var i gang med utviklingen og hadde store ambisjoner og høyt tempo. Kun en drøy måned tidligere hadde vi vært på randen av konkurs (den finanskrisen var tøff ja...) og jeg og Olav løp i banken for å ta opp lån  -  backet av noen snille personer som hjalp til med å skaffe noen få hundre tusen kroner i kassen (og da var vi i null!). Et par uker senere var økonomien trygg igjen. SparebankenVest og en privat engelinvestor hadde sikret at vi kunne gjenoppta utviklingen igjen.

Og da ringte Tele2! En telefonsamtale ble til et møte, som ble til et nytt møte, som ble til en intensjonsavtale, deretter en kontrakt, en IFU med Innovasjon Norge, masse arbeid for begge parter rundt utviklingen og til slutt et ferdig produkt. 

Det har vært en lang reise, men nå er vi i mål! Endelig! Tele2 har vært en kritisk viktig partner for oss det siste året. Sammen med Tele2 lanserer vi nå abonnementet Tele2 Bipper - som inkluderer alle Bipper's tjenester - på markedet i Norge. I en del måneder er dette samarbeidet eksklusivt, og jeg kan love at dere vil se oss i mediene! Spennende er det selvsagt at vi kontaktes av mobiloperatører både i Norge og over hele verden som også vil ha Bipper. 

Det er spennende, spennende tider nå!


0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.