fredag 8. januar 2010

Hotell anmeldelse: Palms Place

Palms Place er det perfekte stedet å bo når man er i Las Vegas. Det kan godt hende at det er fordi jeg aldri før har opplevd et så luksuriøst hotell. Det kan jeg bli vant til!

Jeg fikk til en god deal for Olav, Nils og meg noen dager. AT & T Summit fant sted på The Palms (søsterhotellet), og det var det perfekte sted å bo under en sånn event. Eneste problemet er prisen, men det viste seg at det faktisk er billigere å leie en stor siutte enn tre rom. Jeg valgte (overraskende nok?!) suitten...

Jeg har aldri vært i Vegas før, så jeg gledet til å 'ankommme i stil'. Dessverre så var flyet vårt forsinket, så vi rakk ikke flyet fra Boston til Las Vegas. Det betydde at jeg måtte sove på flyplasshotell med Olav :-( Nils var derimot veldig fornøyd som fikk suitten for seg selv. (Han hadde nylig sett filmen 'The Hangover', og så vel for seg alle mulige måter å utnytte situasjoen på.)

Lobbyen var elegant og fin, med en trendy bar. Siden kasinoetasjen ligger på The Palms er det en ganske rolig atmosfære der, som passer meg bra. Det var nydelig utsikt fra rommet, spesielt fra den store balkongen. Det var også plass til å holde møter i stuen, noe som passet oss bra. Viktigst - sengen var stor og behagelig, så jeg gledet meg til endelig å få en god natts søvn etter en lang reise.

Men - jeg våknet opp midt på natten til høye bankelyder. Hørtes ut som om de pusset opp midt på natten, var utrolig irriterende. Den gode nyheten var at vi fikk en natt gratis på grunn av dette!

Ville jeg bodd her igjen? Absolutt! Dyrt? Ja. Men fortsatt billigere enn tre vanlige rom på det samme hotellet.

Vi betalte: $ 500 per natt
Karakter: 6/6




Første gang jeg har hatt et badekar på soverommet!

Januar-bassenget 



0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.