søndag 10. januar 2010

Hotell anmeldelse: CIRCUS CIRCUS


Vi dro fra himmelen (Palms Place) og tok en taxi til Circus Circus - det værste stedet i byen i følge taxisjåføren.

Etter to netter + en gratis på The Palms (det beste stedet å bo mens man er på AT&Ts Development Summit) flyttet vi til Circus Circus der jeg fikk veldig billige rom. Når det er CES i Vegas dobles prisen, så selv $ 80 per natt for disse rommene var dyrt. Vi ble fortalt at Circus Circus skulle ligge i gåavstand til konferansen (viste seg å ikke være sant), så jeg følte at det var en god deal.

Nils hadde advart meg om at vi burde være forberedt på en helt annen standard, og taxisjåførens utsagn gjorde meg ikke akkurat mer trygg på at jeg hadde funnet et fint sted. Det er rart hvor fort man blir vant til en viss standard og hvor vanskelig det da er å senke kravene igjen...
Taxisjåføren tordde at vi skulle til flyplassen da han hentet oss og bagasjen - han trodde rett og slett ikke på at vi flyttet FRA The Palms TIL Circus Circus.

Jeg må innrømme at stedet har sett bedre dager, det er slitent uten noen fancy restauranter, butikker og barer - men det var ikke så ille. Rommene var fin størrelse, det var mye aktiviteter for barna, vannland etc. Dessuten er vi som start-up bedrift nødt til å være på utkikk etter steder med gode prise :-)

Men jeg kommer nok ikke til å bo der neste gang jeg er i Vegas. Kanskje bare for å ta med barna på tivoliet...



Vi betalte: $ 80 per natt
Karakter: 2/6
Enkle soverom

Veldig enkle bad

Enkelt kasino

Fornøyelsespark midt i hotellet.
Barna elsker det!

0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.