torsdag 14. januar 2010
Hotel Villa Florence ligger rett ved Union Square i San Francisco. God service, nydelig mat på hotellets restaurant Kuleto’s og store, koselige rom med deilige senger.

Hvis du skal til San Francisco på forretninger eller ferie anbefaler jeg at du tar en titt på dette hotellet – relativt billig og sentral beliggenhet like ved Union Square og kun noen kvartaler fra Theater District. 


Rommene er koselige og romslige, og de ansatte er veldig vennlige og hjelpsomme – de gjør det de kan for at gjestene skal være fornøyde. Hotellet har også et businessrom og et treningssenter (som ingen av oss hadde tid til å bruke dessverre).

Tilknyttet hotellet er det en italiensk restaurant som heter Kuleto's hvor gjestene kan spise frokost, lunsj og middag. Vi benyttet oss av dette til det fulle og spiste frokost der to dager og middag der hver dag. Vi burde kanskje ha gått på andre restauranter, men vi ble så glad i stedet og vi var alltid så slitne da vi endelig kom oss hjem fra møter. 
Det er også en kaffebar i den fine lobbyen - bra kaffe og gode croissanter og muffins som vi tok med oss i bilen inn til Silicon Valley hver dag.

Vi hadde det veldig fint på Villa Florence og vil absolutt tilbake! Fikk mye for pengene!



Vi betalte: $ 199 (per natt)
Score: 5/6


Godt utvalg i minibaren

Koselig kaffebar i lobbyen

0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.