onsdag 6. januar 2010

AT&T Development Summit


AT&T er en av de største operatørene i USA, og de arrangerte en 'development summit' første dagen av CES. Det er tydelig at operatørene blir mer og mer åpne mot å jobbe med mindre utviklere.

Jeg dro til Las Vegas (en dag forsinket på grunn av flyfosinkelser) for å delta på AT&Ts arrangement og CES showet. På grunn av forsinkelsen mistet Olav og jeg de første timene av AT&Ts konferanse, men Nils som kom tidligere gav oss en oppdatering. Han hadde også funnnet den eneste andre norske deltageren (mer enn 500) i løpet av frokosten. Etter noen få fraser på engelsk skjønte de raskt at begge var fra Norge. Nils introduserte oss, og det var slik jeg møtte min nye venn Kine fra Os. Kine jobber for et amerikansk selskap som heter Thumbplay, som er skapt av en annen nordmann: Are Traasdahl. han skal jeg møte til en kaffe her i Vegas. Jeg er sikker på at han har mange gode råd til hvordan man skal begynne i  det amerikanske markedet.

Jeg lærte mye av de ulike arrangementene, og ble imponert over måten det var lagt opp på - det var lett å komme i kontakt med folk, og det var mulighet for å bidra i diskusjoner. Vi hadde også booket noen møter med folk fra AT&T på forhånd og hadde noen gode samtaler.

Etter en dag med møter var det klart for mingling, drinker og middag - alt arrangert av og betalt for av AT&T.! de hadde leid en playboy klubb i noen timer og hadde satt opp en kasinokveld (ikke med ekte penger) slik at alle kunne "gamble". Etter noen timer her flyttet vi oss over til Moon, en nattklubb hvor At&T viste frem noen nye produkter. De gav også bort noen gratis telefoner, og Bipper dro avgårde med flere!

Dette var et utrolig vellykket arrangement, og en god start på en produktiv uke i Vegas!

Å vinne telefoner er flott for en start-up!

Vet ikke helt hva denne sauen gjorde der inne, 
men den var morsom å ha med bilder...

Nils og Olav liker å "gamble" på Playboy-klubben...

Kan det være på grunn av dealeren?!



0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.