onsdag 23. juni 2010

St.Hans i Grenda


For en fantastisk dag for St.Hans! Solen skinner i Bergen, og temperaturen er definitivt ikke avskrekkende. Ulempen er selvsagt at Norge har gjort den store feilen at St.Hans faller den 23. juni uansett i stedet for tredje lørdag i juni, og derfor er det arbeidsdag både i dag og i morgen for alle. Den andre ulempen er at Alf fortsatt er i Australia, men siden både jeg og Nils er uten våre respektive ektefeller fikk han fungere som step-in onkel i dag.

St.Hans i Grenda er fantastisk når været er bra. Først aktiviseres ungene av Naturstien som er full av oppgaver og utfordringer, og deretter samles alle ved Grendahuset der det er grilling premieutdeling og underholdning.

Ungene storkoste seg, Nils viste seg som en fantastisk grillmester og latteren satt løst hele kvelden. Tror det var en del naboer som lurte litt på hva som hadde skjedd i hus nummer 162 siden jeg plutselig dukket opp med ny mann, men forklaringen var heldigvis ganske enkel :-)


0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.