lørdag 20. februar 2010

Hotell anmeldelse: Ramblas Executive Apartments


Under Mobile World Congress i Barcelona er de fleste hoteller fulle, og prisen skyhøy. Dette er litt problematisk for en oppstartbedrift som skal ha med seg seks ansatte... Vi bestemte oss derfor for å lete etter leilighet.

Ramblas Executive Apartments tilbyr fire soverom, tre bad, to stuer og to kjøkken. Den er moderne innredet (bortsett fra bygningen i seg selv…). For seks netter betalte vi € 2400 euro totalt, inkludert elektrisitet, vasking og internett (kanskje viktigst?!).

Det var god plass til både jobbing og hygge! Leiligheten var neeesten perfekt, bortsett fra noen få anmerkninger:
  • Det luktet til tider litt spesielt...
  • Gaten føltes utrygg. Vi opplevde ikke noe voldelig, men flere ganger at unge folk forsøkte seg på lommetyveri.
  • Bygningen (på utsiden) ser IKKE bra ut. Jeg trodde faktisk at vi hadde blitt satt av på feil sted da vi gikk ut av taxien. (Dumt at jeg ikke har et bilde av det, tror dere hadde blitt overrasket!)
  • Eieren (som eier en del leiligheter i Barcelona) krever at man betaler med kontanter, og det er vanskelig å finne en bank som vil gi ut € 2000 i kontanter i Norge, eller en minibank. Litt rart siden depositumet blir trukket på VISA…
Bortsett fra dette var det et bra sted, og vi vil gjerne bo der igjen!







0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.