onsdag 17. februar 2010

Vi imponerer i Barcelona!

Vår stand tiltrekker seg masse oppmerksomhet! Barn, sterke farger og masse energi gjør vårt område litt mer spesielt.

Standen vår er alltid busy, og siden flere av oss er til og fra møter hele dagen har de som står på stand sjelden er fritt – eller kjedelig – øyeblikk. Kombinasjonen av en iøyenfallende stand og annerledes produkt skiller vi oss ut. Ingen andre stands har med seg ’barn’, gulvet dekket av gress og oransje vegger. Jeg er så glad for at vi tok med alt dette fra Norge!

Det er hektisk, men spennende for oss alle, spesielt siden vi har flere viktige møter med noen av verdens ledende mobiloperatører og håndsettprodusenter. Jeg er så imponert over at teamet tar seg av alt fra enkle spørsmål, til demonstrasjoner – faktisk også TV intervjuer på direkten!

Bortsett fra ”livet på standen” gjøres det business overalt i Barcelona. En av fordelene med å ha konferansen her er at du får muligheten til å se byen, i hvert fall restaurant- og utelivet. Hver dag er fullsatt med businesslunsjer, middager og sene tilstelninger.

I går var Nils og jeg invitert til å møte noen investorer omkring kl 1 på natten! Vi kom ikke hjem før i 5 tiden, men var klare for neste møte klokken 9 på morgenen. Ikke mye søvn her i Bareclona – det er helt sikkert!
Nils intervjues av fransk TV. Legg merke til vår
"Vinner av Mobile Premier Awards" plakat på veggen!

Me in a very positive discussion with a representative 
from a large business partner of ours. We have just signed a deal!

Folk overalt! Bipper standen skilte seg ut og 
tiltrakk seg mye folk. 
Nils, Ann Elida and Arvid. 
Tre viktige personer i Team Bipper!

Olav holder live-demontrasjon for 
respresentanter fra ulike selskaper.
Å løpe fra møte til møte krever en 
opplagt gründer. Sminken måtte med!



0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.