tirsdag 16. februar 2010

Vi er i finalen i SIMagine


SIMagine er en prestisjetung pris for den beste SIM-applikasjonen og start-up prosjekt i verden. I dag ble nyheten om at vi er blant topp ti sluppet! Kommer vi til  å vinne i Roma i april?

SIMagine hyller entreprenører og applikasjonsutviklere med den beste SIM-baserte mobilapplikasjonen eller det beste start-up prosjektet. Gjennom SIMalliances (den globale organisajonen for SIM industrien) SIMagine får vinneren anerkjennelse av hele bransjen. I dag ble det annonsert at vi nådde finalen! Jeg kan ikke tro at vi i går vant Mobile Premier Awards, og at vi i dag er enda et skritt nærmere å vinne en annen stor pris.

Disse to prisene setter Bipper på kartet, og plutselig gjør selskapet, investorer og mennekser en innstats for å søke oss opp og kontakte oss – ikke omvendt slik det var før. Samtidig styrker det eksiterende samarbeid og gir masse motivasjon og energi til hele teamet.

2010 er vårt år!

Alle finalistene ble bedt om å holde en liten presentasjon.
Som alltid med Milla ved min side!

Poserer for kameraene. Ikke helt fornøyd...?


Vinner vi i Roma?

0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.