onsdag 24. mars 2010
Jeg har nettopp vært på mitt første CTIA show i Las Vegas. Ganske likt CES (som jeg var på i januar) egentlig. Visstnok var det mindre i år enn i fjor på grunn av finanskrisen, men så lenge de menneskene jeg har behov for å møte er der er jeg fornøyd!

Jeg kom endelig til Las Vegas på søndag etter en 27 timers flytur! Jeg var sliten og jetlagged, men fikk energi fra alt livet på Aria Hotels kasino og klarte å holde meg våken ett par timer for å legge planer for turen med Nils. Han kom noen timer tidligere, og skyldte på min forsinkelse for tapet av $50 - på en time ved blackjack bordet!

Neste morgen startet med et par konferansesamtaler, etterfulgt av businesslunsj med en potensiell investor, møter med noen av de største teknologiselskapene og mobil operatørene i verden, før vi avsluttet dagen med middag arrangert av WDA. De kommende dagene ble vel brukt til noenlunde det samme, men vi hadde heldigvis noe ekstra tid til å gå rundt å se på alle de nye og innovative produktene og selskapene.

Det var også litt varmere enn i januar, og vi fikk skvist inn 20 minutter ved bassenget og en drink. Nils tok faktisk en svømmetur før bassengområde stengte klokke 6 (!!). Fikk i hvert fall noen minutter på solsengen med lukkede øyne… Jeg legger ut et nytt innlegg med noen bilder senere!






Jeg håper at BipperSIM er noe som 
selges av amerikanske operatører neste år!

Mennesker overalt - men langt færre 
enn på CES og Mobile World Congress.





0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.