fredag 6. november 2009

På jobb med mamma!



I dag var det planleggingsdag både i barnehagen og på skolen. Med avreise til USA søndag morgen hadde jeg lyst til å være hjemme med ungene denne dagen, men det var også et par ting på jobb som måtte fikses før avreise...  

Da er det ganske greit at Bipper har kontor på Vil Vite senteret i Bergen. Et fantastisk flott opplevelsessenter i første etasje, og kontorer for oss og resten av gründerbedriftene i Nyskapingsparken Inkubator oppe i 2. etasje. 

Ungene elsker å løpe rundt og prøve alle de fantastiske installasjonene, og etter endt rundtur på senteret venter lekerommet til Nyskapingsparken. Alle bedrifter burde ha et rom til lek for både store og små! Tror sykefraværet ville ha blitt redusert kraftig av dette. Unger som er for syke til å gå i barnehagen men egentlig for friske til å være hjemme, trives ekstremt godt i et slik lekerom. 

Kyr på veggen, både Wii og Playstation. Store puter å bygge med. Arbeidsplasser inne i bokhyllene. Perfekt for oss alle :-)


0 kommentarer:

Kort om meg

32 år. Lykkelig gift. Mamma til tre barn. Gründer av Bipper. Evig idealist. Alltid i brann. Stort sett lykkelig og full av energi.